Mi is a napjainkban oly sokat emlegetett víz-levegő hőszivattyú?
fűtési technológiák,  üzlet, vállalkozás

Mi is a napjainkban oly sokat emlegetett víz-levegő hőszivattyú?

Daikin Altherma 3 M megbízható víz-levegő hőszivattyú termékcsalád

Manapság kulcskérdés, milyen rendszerrel fűtjük otthonunkat. A pénztárcánk is és a környezet is fontos a fűtés témakörében. Mindenképp fontos sorra vennünk minden lehetőséget, amikor a fűtés újraszervezéséről esik szó.

A hőszivattyús rendszerek még nem túl népszerűek hazánkban. Mindeközben minőségi, megbízható, költség- és energiahatékony berendezésekről van szó.

Hogyan működik a hőszivattyú?

A hőszivattyús rendszernek szüksége van valamilyen környezetre, amelyből energiát von ki. Ez lehet levegő, víz, talajhő, de ezek keveréke is.

A hőszivattyú rendszerek alkalmasak lehetnek fűtésre és hűtésre egyaránt. Ez azonban függ attól is, hogy újonnan beszerelt rendszert szeretnénk, vagy régi rendszerünkbe szeretnénk integrálni a berendezést. Fontos, hogy nem minden meglévő rendszerhez alkalmazható a hőszivattyú, a radiátorok például nem a legmegfelelőbbek.

Miért válasszuk a víz-levegő hőszivattyút?

A víz-levegő hőszivattyú az egyik legkönnyebben integrálható és legolcsóbban beszerelhető rendszer.

Akár a víz-levegő hőszivattyú rendszert választaná, akár más típus érdekli, nézzen szét a Klímagyár honlapján. A cég foglalkozik a hőszivattyúk, klímák értékesítésén kívül beszereléssel is.      

Továbbá fontos, hogy rendszerek áttisztítását is vállalják. Ez pedig a biztonság és a hosszú távú használat egyik alapja.

A honlapon további információkat, referenciákat is találhat. Nézzen szét, kérjen ajánlatot és válassza Ön is az energiahatékony megoldást!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük