Gree hőszivattyúval csak jól járhat!
fűtési technológiák

Gree hőszivattyúval csak jól járhat!

Környezetkímélő hűtéshez és fűtéshez válasszon Ön is Gree hőszivattyút a Klímagyártól!

Környezetünk megóvása érdekében érdemes alternatív fűtési és hűtési módszerekhez nyúlni. Partnercégünk a Klímagyár új ház építésénél, de felújítás során is javasolja régi rendszerének hőszivattyúra történő cseréjét. Ezen készülékek megújuló energiaforrásokat használnak fel működésükhöz, így nem bocsátanak ki káros anyagokat. Üzemeltetésük árammal történik, így működésük környezetbarát. Napelem rendszerrel is párosíthatók. A hőszivattyúk az egyik helységből elvonják a hőt, amit aztán a másikba vezetnek, ezáltal fűtenek és hűtenek.

Vásároljon Ön is hőszivattyút a Gree-től!

A Gree Electric Appliances nevű vállalat 1991-es megalakulása óta foglalkozik hőszivattyúk gyártásával. A kínai cég kiváló ár/érték arányú készülékeket gyárt, amik mellesleg igencsak megbízhatónak bizonyulnak. Elsődleges céljuk a magas minőség, a felhasználóbarát kezelési felület és az esztétikus kialakítás biztosítása. Levegő-víz hőszivattyúik a Versati nevet kapták. A Klímagyár kínálatában megtalálhatók belőlük monoblokkos, osztott és split rendszerek is.

Válasszon Ön is Gree hőszivattyút!

A Gree hőszivattyúk a kor igényeinek megfelelően Wi-fi eléréssel is rendelkeznek, valamint saját Gree alkalmazás segítségével szabályozhatók. A következő üzemmódokban működtethetők:

  • Gyors melegvíz üzemmód
  • Időjárásfüggő üzemmód
  • Padlóvédelem fűtési üzemmódban
  • Távollét üzemmód (fűtés esetén)
  • Felülethűtési üzemmód (védelem)
  • Automata fertőtlenítő üzemmód
  • Medence fűtési lehetőség

Partnercégünk a Klímagyár hosszú évek óta foglalkozik Gree hőszivattyúk forgalmazásával. Ha biztos megoldásra van szüksége, akkor forduljon hozzájuk bizalommal!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük