Lakóautó gázpalack – keresse a campshop.hu-n!
üzlet, vállalkozás

Lakóautó gázpalack – keresse a campshop.hu-n!

A campshop.hu webáruházból számos más kempinges kiegészítő mellett praktikus lakóautó gázpalackok és gázpatronok is rendelhetők. A gázpalack szállítási költsége 4.990 forint, míg a gázpatroné 1.890 forint.

Ezen kiegészítők passzolnak a legtöbb lakóautó gáztűzhelyéhez. A gázutánpótlás pedig elengedhetetlen egy hosszabb, több napos lakóautós kempingtúra alkalmával. A családnak és a népes baráti társaságnak bizony enniük kell. Természetesen a lakóautó gázpalack sok más dologra is hasznosítható egy nyaralás, hosszabb kempingtúra esetén.

A camshop.hu-n egészen pontosan kétféle minőségi lakóautó gázpalack kapható, valamint megvásárolható a Burnner Powergaz 227 gázpatron is, propán-bután gázkeverékkel. 

Az alumínium 11 kilogrammos ALUGAS gázpalack külsős raktárban található, előrendelhető. A Premium propán gázpalackunk raktáron van.           

Áraik a következők:

  • Brunner gázpatron: 1.390 forint,
  • Premium gázpalack, töltetlen: 21.990 forint

A gázpalackok lakóautóba való szakszerű beszerelésében és a megfelelő használatról való tájékoztatásban a Camp Shop partnere, a Prémium Lakóautó segít! Lakóautó bérlés és lakóautó vásárlás témában keresse fel az ő honlapjukat is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük