Lakóautót bérelne? Íme néhány hasznos tipp a premiumlakoauto.hu-tól!
vakáció

Lakóautót bérelne? Íme néhány hasznos tipp a premiumlakoauto.hu-tól!

Látogassa meg a Prémium Lakóautót és saját szemével tekintheti meg lakóautó-flottájukat! A premiumlakoauto.hu-n is teljes képet kaphat a lakóautó esztétikájáról, elrendezéséről, a belső tér nagyságáról. A weboldalon 360 fokban virtuálisan is körbejárhatja a járműveket!

Telefonon is érdeklődhet, a +36 70 420 3581-es számot hívva! Lakóautó bérlése és vásárlása esetén náluk nincs árváltozás vagy különdíjak felszámolása.

Egy-egy lakóautóhoz sok-sok extra jár, a weboldalon található árakat, extrákat soroló táblázatokat pedig feketén-fehéren kell értelmezni! Lakóautó bérbeadásakor a konkrét átadás előtt a járműveket ózongenerátorral fertőtlenítik és teljesen felkészítik az utazásra. Szükség esetén autókozmetikát, autópolírozást, kerámia bevonatot is kapnak a lakóautók!

Árak tekintetében fontos tudnivaló, hogy a lakóautó bérlés árait három csoportba osztják a modellek luxus szintje alapján. Ez a három kategória a prémium, a luxus és a full-integrált. Az utószezonban a minimum bérlési idő négy nap, míg főszezonban hét nap.

További részletekért böngéssze a www.premiumlakoauto.hu oldalát!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük