Jebeto.hu – használt prémium asztali számítógépek széles választéka irodai és otthoni felhasználásra egyaránt!
elektronika

Jebeto.hu – használt prémium asztali számítógépek széles választéka irodai és otthoni felhasználásra egyaránt!

A Jebeto Kft. webshopjában, az olcsó számítógépek alkategóriáját böngészve a leendő ügyfelek akár 40.000 forintos árfekvésű, megbízható számítógépekhez juthatnak hozzá! A Jebetónál a minimum garancia a gépekre 12 hónap! Megfontolandó ajánlat, ugye?

Használt asztali számítógép vásárlásakor nagyon fontos, hogy tisztában legyünk az igényeinkkel, ugyani ez egy hosszú távú beruházás, kerüljön bármennyibe is. Csak így tudjuk összeállítani a számunkra legjobbat, legyen szükségünk a használt asztali számítógépre munkához, vagy általános otthoni, illetve irodai használathoz. Annyit természetesen ebben a kedvcsinálóban is érdemes megjegyeznünk, hogy nem ezen kategóriás számítógépek fogják a csúcsjátékokat futtatni. A szupergyors használt asztali számítógépeknek a Jebeto webáruházában külön kategóriája van.

Természetesen az olcsó számítógépek kategóriájában is köthető igazán jó üzlet. Kerüljön akár 40.000, akár 120.000 forintba, vásárlás előtt térképezzük fel igazán alaposan, hogy az adott számítógép milyen adottságokkal, specifikációval rendelkezik. A Jebeto  munkatársai szakmai segítséget is adnak, hogy minél jobban megkönnyítség leendő ügyfeleik számára a vásárlási folyamatot.

Ártól teljesen függetlenül, tehát minden esetben, alapvetően az alábbi szempontokat kell figyelembe vennünk:

  • Milyen processzort tartalmaz?
  • Mennyi RAM memóriával rendelkezik?
  • Milyen a grafikus kártyája?
  • Ad-e ki valamilyen fura hangot a számítógép vagy a ventilátor?
  • Terhelés alatt kikapcsol-e a számítógép?

A Jebeto Kft.-nél a garancia szent! Gyakori vásárlói tapasztalat különféle forgalmazóknál, hogy az állítólagosan garanciális terméket mégsem fogadják vissza, vagy cserélik ki, javítják meg. Náluk ez nem opció! Minden általuk forgalmazott eszköz, legyen az laptop, notebook, asztali számítógép, számítógépes kiegészítők, monitorok, egyéb konfigurációk, ellenőrzésen esnek át. Mégpedig rögtön azután, hogy az eredeti tulajdonostól átveszik őket. Forgalomba helyezés előtt a számítógépes szakemberek teszteket futtatnak, ellenőrzik a szoftveres, hardveres és esztétikai állapotokat. Elvégzik a szükséges karbantartást is. A Jebeto Kft. száz százalékos elégedettségi garanciával dolgozik budapesti székhelyén, immáron több éve. Ingyenes házhozszállítással dolgoznak és náluk az ügyfél elégedettsége az első. Éppen ezért minden szakmai segítséget megadnak garancián belül és kívül is egyaránt!

Ne feltételezzük hát egy olcsó használt asztali számítógépről azonnal, hogy az ára egyben rossz minőséget és állapotot jelent! Ellenőrizzük le minden esetben a kiszemelt céget, webshopot, kérdezzünk utána ismerősöknél, járjunk utána az elérhetőségeknek!

A Jebeto elérhető a +36-70-408-5330-as telefonszámon, illetve az [email protected] e-mail címen. Székhelyük címe: 1052 Bp, Deák Ferenc tér 3., 2. emelet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük