Használt Lenovo laptopok nagy választékban a laptopozz.hu-n!
üzlet, vállalkozás

Használt Lenovo laptopok nagy választékban a laptopozz.hu-n!

Széles választék a laptopozz.hu-n! Ha használt laptopot keresel, ráadásul szereted a Lenovot, és már csak márkahűségből is őt választanád, nézz szét a kínálatban!

A használt Lenovo laptop modellek között megtalálod a kicsi, de erős Lenovo Thinkpad-et 80.000 forintért. Ez a laptop megfelelő lehet a hétköznapi használatra, mint a szövegszerkesztés vagy böngészés. Ezt hivatott szolgálni a 8GB RAM memória és egy Intel Core i5-ös 3320m processzor is.

Persze, ha kicsit is mélyebbre nyúlunk a zsebünkbe, és az igényeink is nagyobbak, akkor mindenképp jöhet egy komolyabb modell. A használt Lenovo laptopok között így tudjuk ajánlani a Lenovo W530 Workstationt. 115.000 forintért már Intel Core i7-es 3740qm processzort kapunk, 16 GB RAM-ot, jobb videokártyát és nagyobb tárhelyet és nagyobb képátlót.

Más konfigurációban pedig hasonló áron megkaphatunk egy Thinkpad T540-et, kisebb RAM-mal, de nagyobb tárhellyel, hasonló processzor teljesítménnyel.

A vásár így már tényleg csak rajtad áll és azon, hogy milyen igényeid vannak. A laptopozz.hu-n pedig mindent megtalálsz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük