fűtési technológiák

Panasonic hőszivattyúk árváltozása 2022-ben

Panasonic hőszivattyú kedvezményes áron a Klímagyár weboldalán!

A Panasonic hőszivattyúk környezetbarát berendezések, melyek a levegőből, földből vagy vízből kinyert hőenergiát használják fel otthona hűtésére és fűtésére. Ebből adódóan rendkívül költséghatékony szerkezetek, jókora összegek takaríthatók meg alkalmazásukkal. Mindemellett hosszútávon is megbízható megoldást nyújtanak, mivel minőségi alapanyagokból épülnek fel.

A Panasonic hőszivattyúk legfőbb jellemzői:

  • Alacsony, akár szélsőséges külső hőmérséklet esetén is képesek magas fűtőteljesítmény biztosítására
  • Szoftveresen aktiválható hűtési üzemmód
  • Különféle üzemmódok: nyaraló, automatikus, energiafogyasztás kijelzés
  • Minimális helyigény
  • Minimális Co2 kibocsátás

A Panasonic monoblokk hőszivattyú csatlakoztatható többek közt radiátorokhoz, padlófűtéshez és fan-coil berendezésekhez is. Az Aquarea termékcsaládból számos változat elérhető a Klímagyár weboldalán.

A Panasonic monoblokk hőszivattyúk ára csökkent a Klímagyár webshopjában!

A Panasonic Aquarea HT WH-MHF12G6E5 (12kW) most kedvezményesen 2.109.990 forintért megvásárolható, míg a Panasonic Aquarea HT WH-MHF09G3E5 (9kW) 1.887.990 forintba kerül. Mindkét berendezés levegő-víz technológián alapszik, modern kialakítású, ráadásul alacsony energiafelhasználással bír. Aquarea Manager segítségével hatékonyan szabályozzák a szobahőmérsékletet. Mindemellett okostelefonnal is irányíthatók.

Miért a Klímagyárat válassza Panasonic monoblokk hőszivattyú vásárláshoz?

A cég 100%-os elégedettségi garanciával rendelkezik, Szeged területén ingyenes kiszállítást vállal, ráadásul igény esetén be is szerelik a készüléket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük