Furgonmentés, autómentés a II. kerületben
üzlet, vállalkozás

Furgonmentés, autómentés a II. kerületben

Amikor a 024autómentő Budapest furgonmentést végez, akkor az autómentés egy speciális területét vállalja. Ez a mentési forma nagyobb odafigyelést igényel, mint egy kisebb méretű jármű, személyautó mentése. Autómentés során a II. kerületben a szakembereknek és a bajbajutottnak is körültekintőnek kell lenniük, ráadásul speciális műszaki felszereltség is szükségeltetik. A sűrű hétköznapi forgalom hátráltathatja a mentést.

Az autómentős szakembernek tudnia kell, hogy furgonmentés során honnan hova kell szállítani a járművet. Fontos még közölni a mentővel a furgon súlyát is. Nem mindegy, hogy a jármű üres, vagy esetleg rakott. Meg kell adni még a furgon pontos méretét, ugyanis nagyságuk H1-től H4 kategóriáig terjedhet. Ne érje kellemetlen meglepetés az autómentőt! Akár kisebb platóval is érkezhet, mint amire szükség lenne.

A II. kerület hegyes-dombos területen fekszik. Az autómentő a II. kerületben is elvégzi a munkát! A kasztni sérülés elkerülésének érdekében a járművére a kerámia bevonatot ajánlja!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük