Eladó lakókocsi, sok extrával: LMC Breezer A 664
vakáció

Eladó lakókocsi, sok extrával: LMC Breezer A 664

Ha lakókocsit szeretne venni, és egy kissé régebbi modellt keres, jó hírünk van! Eladósorba került egy LMC Breezer A 664 lakókocsi! Ez a 2017-es évjáratú jármű 6 utazóhellyel és 6 alvóhellyel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy senkit sem kell otthon hagyni, ha utazni szeretnének! Alkovos felépítményének köszönhetően alváskor tágas helyet biztosít a járművezetőnek is, nemcsak az utasoknak.

             A teljes Európa-térképet tartalmazó GPS navigációs rendszer lehetővé teszi a magabiztos közlekedést. Hiszen milyen jó úgy utazni, hogy az egész kontinens karnyújtásnyira van! Az utasok szórakozásáról a két LCD TV gondoskodik. Ezek DVD lejátszóval is rendelkeznek, így minden adott egy hangulatos moziesthez az úton. A bringázás szerelmeseinek sem kell lemondaniuk vasparipájukról, ha ezzel a lakókocsival indulnak útnak. A négyes kerékpártároló lehetővé teszi, hogy imádott járműveiket magukkal vihessék, és azokkal is bejárhassák az úti célt. Az esti kikapcsolódáskor pedig az extra panorámás tetőablak hozza közel a kalandorokhoz a csillagos eget.

             Mindezen extrák különösen kompakt kivitelezésben kapnak helyet az LMC Breezer A 664-es eladó lakókocsiban, ezzel is emelve színvonalát. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük