Viasz helyett kerámia? Igen!
üzlet, vállalkozás

Viasz helyett kerámia? Igen!

Az autókozmetikai szalonunkban több szolgáltatás is van, mely az autó külső részét, pontosabban rétegét szebbé, továbbá ellenállóbbá teszi. Ilyen például a különböző viaszokkal való kezelés, a polírozás vagy fényezés, de nálunk akár az autóra kerámia bevonatot is tetethet.

Bár míg az esztétikai eredmény (nagyjából) hasonló eredménnyel kecsegtet valamennyi kezelést követően, addig az ellenállóképességben és tartósságban ég és föld a különbség. Az autópolírozás bár nem rövidtávú befektetés, aligha szolgál védő hatással. Ezzel ellentétben, ha az autó külső rétegét viasszal fedjük be, az védő hatással is bír. Leginkább víz lepergető, de nehezebben tapad meg rajta a por, vagy más kosz. Azonban ennek a műveletnek az eredménye nem hosszantartó.

Itt jön képbe a kerámia bevonat autóra! Lényegében a kerámia bevonat fentebb felsorolt két szolgáltatás vegyítése, fokozása, kiterjesztése. Hiszen gyönyörű csillogással kecsegtet, védő hatással szolgál a kisebb karcok és a piszok ellen, továbbá hosszútávú befektetés!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük