Infinety hirdetés

Szerzői jogok

A ParkAll.hu internetes portál összes tartalma, tehát a megjelenített adatbázis és weblapok szerzői jogvédelem alatt állnak. A ParkAll.hu a Nekob Informatika tulajdona (továbbiakban Jogtulajdonos). Az itt megtalálható tartalmakat tilos kereskedelmi forgalomba hozni, pénzért árusítani, vagy bárminemű profitot szerezni belőle. A Jogtulajdonos fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A honlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek, ezért az oldal szerzője semmilyen felelősséget nem vállal az adatok pontatlanságából eredő károkért.

A lap bármely tartalmát más weboldalakon elhelyezni, csak a lapra való egyértelmű hivatkozással, linkként ("parkall.hu") való feltüntetésével lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt.

A parkall.hu domainnév, valamint az "ParkAll.hu" név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Jogtulajdonos elhatárolódik a felelősségvállalástól a portál bármelyik felületén megjelentetett, eredetileg más honlapokon szereplő és/vagy a Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése (BTK. 329/A §.) jogi tárgyára alkalmas anyagok, vagy azok részeinek jogosulatlan felhasználása miatti jogi- és kártérítési eljárásból származó hátrányokért.

A Jogtulajdonos nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek számítógépes vírusból, rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A szerzői jogi védelem kiterjed az oldalon keresztül elérhető adatokra is, beleértve a teljes adatbázist, annak bármilyen részletét és az adatok elrendezésének módját. A Jogtulajdonos kifejezett előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos az adatokat - akár részben, akár egészben - bármilyen módon felhasználni, különösen más szolgáltatásba, weboldalba vagy web alkalmazásba beépíteni, ezekben bármilyen módon felhasználni vagy megjeleníteni.

Infinety hirdetés
Infinety hirdetés