Infinety hirdetés

Impresszum

Kiadja a Nekob Informatika.

Célkitűzés

A könnyen és gyorsan kezelhető közterületi fizető parkolási térkép lényegretörően informál a zónák helyzetéről, az aktuális díjakról, üzemeltetési időről és egyéb tudnivalókról. Rákereshetünk a kívánt városra, utcára, melyeket tetszőlegesen nagyíthatunk, kicsinyíthetünk.

A XXI.század felgyorsult világában az embereknek már nincs annyi idejük és türelmük, hogy órákig üljenek a számítógép előtt és várják, míg egyik kattintástól eljutnak egy másik kattintásig majd egy újabbig és végül nagy nehezen megtalálják amire kiváncsiak.

Ha parkolási térképet, információt keresünk, bizony nem könnyű vagy egyáltalán nem lehet találni. Sok város, parkolókat üzemeltető honlapján a rendeletek útvesztőiben kell bolyonganunk, hogy megtudjuk mennyiért parkolhatunk abban az évben. A Parkall.hu honlapján csak egyetlen kattintás a kívánt városra és máris egyértelműen látjuk a zónákat, díjakat.

A portál célja, hogy egy helyre gyűjtse az ország parkolási díjtérképeit, ezzel nyújtva gyors segítséget az autósoknak és ösztönzést a tudatos parkolásra.

Előrelátóan gondolkozva ugyanis már indulás előtt felmérhetjük hol tudnánk a legköltségkimélőbb módon parkolni. Azonban nemcsak időt és pénzt lehet így megspórolni, hanem a környezetünket is védhetjük, mivel a drágább belvárosi parkolókat elkerülve hozzájárulunk azok tisztább levegőjéhez és így az ott élők jobb életminőségéhez.

Infinety hirdetés
Infinety hirdetés